Over Luspar

Luspar O.G.B.V. beheert, ontwikkelt en bouwt aantrekkelijke winkellocaties in Nederland, met en zonder bijbehorende wooneenheden. U vindt onze winkelportefeuille vooral in belangrijke winkelstraten van grote steden als Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Heerenveen. Ook kleinschalig zijn we actief, onder meer in Surhuisterveen.

We richten ons altijd op eersteklas objecten op locaties met een hoog groeipotentieel. U komt onze winkelpanden dan ook voornamelijk tegen in historische binnensteden. De overige bevinden zich aan de stadsrand, op goed bereikbare locaties met hoge passantenstromen.

Binnen de zakelijke vastgoedmarkt biedt Luspar commercieel vastgoed aan voor de verhuur. Dat doen we in samenwerking met gerenommeerde retailspecialisten. Op de particuliere markt zijn we actief in de verhuur van woningen in de vrije en sociale sector.

Binnen onze portefeuille wordt geheel zelfstandig beheer gevoerd. Incidenteel doen we op projectbasis een beroep op professionele en betrouwbare relaties.

Luspar O.G.B.V. is de vastgoedonderneming van Luspar B.V. Onze kernwaarden zijn kwaliteit en duurzaamheid. We streven ernaar onze portefeuille verder te optimaliseren.